De nieuwe showroom is klaar!

18 oktober 2014
Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan de vernieuwing van onze showroom. En als wij het zelf zouden mogen zeggen… het is een plaatje geworden! Het deel dat wij hebben vernieuwd betreft de afdeling waar wij ook uw offerte uitwerken, zeg maar ‘ons kantoor’. De schuifwanden die hier stonden, waren minimaal 4 jaar oud en er waren een aantal modellen niet meer leverbaar. Tijd voor vernieuwing dus!
 

Het juiste moment

 
Uiteraard hebben we bewust gewacht tot dit moment. Er zijn direct na afgelopen zomer zoveel wijzigingen in het assortiment geweest, dat wij graag weer voorop wilde lopen in hetgeen wij U kunnen laten zien. Onze showroom is nu dan ook weer voorzien van het allernieuwste op het gebied van schuifwanden op maat.
 

Nieuwe Stijldeuren

 
Zo hebben wij de klassieke deuren vervangen. Uiteraard blijven de klassieke deuren in vele verschillende uitvoeringen leverbaar, maar dit deursysteem stond als eerste in dit deel van de showroom en dus was het tijd voor iets anders… De deuren die wij nu hebben geplaatst zijn stijldeuren anno 2014. De gebruikte kleur is Lava / geborsteld hout, in combinatie met een pracht van een interieur, in de kleur Authentieke eiken grijs. Om zoveel mogelijk te kunnen laten zien, hebben we drie verschillende deuren geplaats, ieder met een eigentijdse greep.
   
 

Minimalista

 
Ook volledig nieuw en vooral bedoeld voor degene die van ‘fijn’ houden; deursysteem Minimalista. Deze aluminium omlijste deuren, hebben de kleinst leverbare omlijsting. Hierdoor komt de kleur van de deuren nog meer tot zijn recht!
 

Loftdeuren

 
Het paradepaardje in onze nieuwe showroom zijn wel de Loftdeuren. Geheel nieuw en anders dan alle andere deuren… Loft deuren zijn 28mm dik en hebben een meer dan robuuste uitstraling. Voor meer info, klik hier…
   

 
 

Alle nieuwsitems

13 september 2019Loop vrijblijvend bij ons binnen...
25 juni 2019En de kleur is... ZWART!
21 juni 2019Onze openingstijden...
5 februari 2019Zwarte kaders zijn HOT
30 december 2017Uitbreiding kleuren Stijldeuren
10 mei 2017Nieuwe afdeling is klaar!
12 januari 2017Afdeling geheel in het nieuw!
4 november 2016Volop nieuws in Schuifwandenland!
22 september 2016Verhuizen? Kom langs voor een totaalplaatje!
14 september 2016Dit najaar volop nieuws!
Webdesign Haarlem