Bestellen

We zijn geen webwinkel

 
Om maar direct met de deur in huis te vallen; wij zijn geen webwinkel, webshop of internetbedrijf. We zijn gewoon gevestigd in een ruime winkel en hebben een grote overzichtelijke showroom, die voor iedereen 6 dagen in de week geopend is en waar iedereen altijd terecht kan voor vragen, advies en informatie. We hebben wél een website en hopen uiteraard op zoveel mogelijk tevreden bezoekers, van zowel de website, als van de winkel.
 

Onze doelstelling; het leveren een totaalplaatje!

 
Hoe verleidelijk de verkoop via internet ook mag lijken, het is iets dat ons gewoon niet past. Het voelt voor ons niet goed en gezien het assortiment wat we aanbieden, is het haast niet mogelijk om u zonder goed gesprek aan tafel verder te kunnen helpen. Onze jarenlange ervaring heeft ons in ieder geval heel duidelijk laten zien, dat vooral het ‘ontzorgen’ heel erg wordt gewaardeerd. We zijn nooit afgeweken van onze doelstelling en die is het leveren van een totaalplaatje. We informeren en adviseren u in het eerste gesprek, we meten zelf nauwkeurig in, leveren alles exact op maat thuis af en verzorgen graag de plaatsing tot in de puntjes. Als wij eenmaal zijn vertrokken, kunt u beginnen met inrichten. Het afval nemen we uiteraard mee.
 

We nemen graag de tijd

 
Wat we ook uit ervaring weten, is dat de hoeveelheid informatie, die wij tijdens een gesprek met u uitwisselen, teveel is om via de mail te laten plaatsvinden. U wilt terecht heel veel van ons weten en wij willen misschien wel net zoveel van u weten. Een gesprek neemt snel een uur in beslag en dit gesprek valt niet via de mail te voeren. Dit is dan ook de belangrijkste reden, dat wij ons werkgebied hebben beperkt tot Noord Holland. Landelijke dekking is voor ons niet mogelijk, omdat we in dat geval zouden moeten afstappen van onze doelstelling en dat willen we niet. We willen ook graag kunnen garanderen, dat wanneer er onverhoopt een probleem met één van de door ons geplaatste schuifwanden is, wij dit zelf en vooral snel kunnen oplossen. Indien gewenst, kunnen wij klanten van buiten Noord Holland wel aan dealers helpen, die zich dichter in de buurt hebben gevestigd.  
 
Webdesign Haarlem