Over ons

Al 20 jaar ervaring

 
Het begon allemaal in 1994; Dus al 20 jaar geleden startten we (Arjan en Patrick Beemsterboer) in Krommenie met onze doe-het-zelf speciaalzaak. Vanaf het allereerste begin ging onze interesse al meer dan gemiddeld uit naar op maat gemaakte producten. Het basisassortiment was absoluut onmisbaar, maar in het maatwerk voelden we ons direct meer thuis. ‘Onze kijk op maatwerk’ werd uiteindelijk een slogan die we in praktijk veel hebben gebruikt en eigenlijk nog steeds veel gebruiken. We hebben de opkomst van op maat gemaakte schuifwanden en kastinterieurs van A tot Z mogen meemaken. Sterker nog, we zijn in de afgelopen jaren meerdere keren letterlijk betrokken geweest, bij de ontwikkeling van een aantal van onze beste systemen. Het logische gevolg is, dat we onze systemen tot in het allerkleinste detail kennen...
 

Het assortiment blijft groeien

 
In de periode tussen de allereerste op maat gemaakte deur tot een assortiment, dat inmiddels uit maar liefst 35 verschillende deuren bestaat, is uiteraard bijzonder veel gebeurd. Op het moment, dat we in 2007 de mogelijkheid kregen om de winkel aanzienlijk te vergroten, hebben we direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om de showroom qua oppervlakte te verdubbelen. Maar het is niet alleen bij de showroom gebleven, want aan de achterzijde van ons pand (dus veelal uit het zicht van de klanten) hebben we een compleet nieuwe houtzagerij gebouwd, waarin we met veel meer mogelijkheden (en gemak) onze bestellingen voorbereiden.
 

Iedere Schuifwand op maat is een uitdaging

 
Onze kijk op maatwerk is in alle jaren eigenlijk maar weinig veranderd. Dit betekent echter niet,  dat de mogelijkheden die wij nu bieden, ook altijd gelijk zijn gebleven. Het assortiment is ieder jaar alleen maar gegroeid: meer soorten deuren, verschillende systemen en een steeds uitgebreidere keuze in interieurs. Maar de kijk die we erop hebben, die is niet veranderd. We streven er nog altijd naar om een zo praktisch mogelijke opbergkast voor u te maken, die volledig voldoet aan uw wensen. We zien iedere Schuifwand op maat als uitdaging en gaan die graag aan!
 

Het begint met een offerte

 
Het begint wat ons betreft bijna altijd eerst met een offerte… in de meeste gevallen heeft de klant (lees U) geen idee over welke prijs we praten en een eerste offerte maakt dit in ieder geval inzichtelijk. Om een goede offerte te kunnen opmaken, hebben we eigenlijk alleen globale afmetingen nodig. Geen millimeterwerk, maar een ‘ongeveer-maat’.
We leggen U eerst de verschillen tussen alle systemen uit, proberen vervolgens een beeld van uw wensen te krijgen en gaan daarna tekenen. Samen met U, want het liefst hebben we, dat U er gewoon bijzit. Uw kast wordt al snel ‘tastbaar’, doordat we met de mooiste 3d programma’s werken. Beter inzicht over wat U kunt verwachten is bijna niet mogelijk… Als we uw ideale kast in beeld hebben, draaien we verschillende tekeningen uit en maken we er een overzichtelijke en dus glasheldere offerte van. Wíj hebben geen geheimen, dus U kijkt gewoon met ons mee!
 
Dit is wat ons betreft de beste manier om onze klanten een idee te geven, wat een kast nu uiteindelijk gaat kosten. Zonder dit eerste begin, praat het allemaal veel moeilijker. En uiteraard is het opmaken van iedere offerte, al is deze nog zo ingewikkeld, 100% vrijblijvend!
 
Webdesign Haarlem