Reviews

We leggen de lat graag zo hoog mogelijk

 
Omdat we service erg serieus nemen, informeren we graag achteraf bij onze klanten naar de wijze waarop zij de aanschaf van een Schuifwand op maat hebben ervaren. Van het allereerste gesprek in de winkel, tot en met het moment dat deze thuis is geïnstalleerd. Op deze manier leggen we de lat voor onszelf hoog, maar dat is iets wat juist graag zelf willen. Tot en met de maand december 2019 is onze gemiddels score een 5! Hieronder leest u reviews (beoordelingen) die onze klanten op google over ons hebben geschreven…
 
Januari 2020
Sabrina van Beek*****
Fijn bedrijf, duidelijke offerte. Goed contact. Proefstukjes mee naar huis voor de kleur van de deuren. Vakkundige plaatsing. We raden dit bedrijf aan.

Eva Mars*****
Ik heb pas geleden een kast in laten bouwen. Het is er één met draaideuren en door de schuine wand in mijn huis, moest de kast precies op maat met een hoek er vanaf. Het is door schuifwanden op Maat perfect ingemeten en ook geplaatst. Heel erg tevreden mee.
 
Augustus 2019
W. Bloemers*****
 
December 2018
Cees Klappe*****
Er wordt meegedacht over de beschikbare ruimte voor de kastenwand. Zorgvuldige plaatsing. Vriendelijke mensen met verstand van zaken.
 
Oktober 2018
Bart Lokhoff*****
Prima bedrijf, ouderwetse klantvriendelijkheid en service. Maken waar wat ze beloven. Mooie producten en met vakmanschap geplaatst.
 
Februari 2018
Jan Tromp*****
We zijn bijzonder tevreden met de geleverde kasten. Het hele traject van advisering (goed meegedacht), levering, plaatsing, van begin tot einde top!
 
November 2017
Arnold Romulus*****
Zeer prettige ervaring. Goed meegedacht, vooraf goed de verwachting afgestemd, zowel inzake levertijd als qua geleverde kast. Zelfs de styling en afwering in een oude gebouw (alles scheef natuurlijk) perfect opgelost. Kan niet ander zeggen dan perfect gedaan.
 
Technische Commissie*****
Helder gesprek met keuzes. Snelle offerte zonder poespas. Even thuis de kleuren bekijken via voorbeelden geen probleem. Nette en vakkundige installatie. Gewoon top.
 
Januari 2017
Martin Post*****
Prima geïnformeerd over de mogelijkheden en de kastindeling. Plaatsing keurig en zeer vakkundig gedaan. Zeer tevreden over de geplaatste kast.
 
December 2016
Cees Rijkes *****
Wij zijn erg kritisch op kwaliteit en het prijskaartje. Deze mensen komen na wat zij beloven, als een van de weinige! Vakmensen, werken zeer zorgvuldig en plezierig, geven eerlijk advies wat wel en niet kan, kortom  duidelijke communicatie, afspraak is afspraak en voor een eerlijke prijs!

Bedankt Heren! familie Rijkes
 
November 2016
Saskia de Vries *****
Vakkundige vriendelijke mensen, die proberen om voor alles een oplossing te vinden en daarin komen ze heel ver!..Bedankt voor jullie hulp bij onze kast (hij is fantastisch), de horren ( muggen durven er niet eens naar te kijken, zo mooi :) ) en raamdecoratie (jaloerse buren,dat weet ik zeker :) )
 
Oktober 2016
Jaap de Wit *****
Nette zaak, duidelijke afspraken. Snelle service en nette montage. Ook de service achteraf is prima, vlot en netjes.
 
September 2016
Diantha Raadgers *****
Prachtige maatkast gekregen met een heel aparte kleur indeling. Perfect sluitend gemaakt ondanks de iets schuine muren. Heel erg tevreden met het maatwerk, veel complimenten over gehad. Vakmensen vooral de plaatsing was superzorgvuldig, deskundig, nette vakman.
Webdesign Haarlem