Accessoires

Speciaal voor onze kastinterieurs op maat, bieden wij een compleet pakket accessoires aan. Een deel van deze accessoires worden tegelijkertijd met uw interieur exact op maat gemaakt. Denk hierbij aan diverse ladensystemen of uittrekbare legplanken en schoenenrekken. Door deze accessoires op maat te maken, wordt maximaal van de beschikbare ruimte geprofiteerd.

 

 

Accessoires achteraf plaatsen kan prima!


Wanneer u voor een accessoire op maat kiest, is de plaats van waar deze accessoire gaat komen uiteraard van groot belang. Het achteraf aanpassen of verplaatsen van bijvoorbeeld een ladenblok, kan beter worden voorkomen. De accessoires die niet op maat worden gemaakt, kunnen juist wel achteraf worden geplaatst. Sterker nog; wij raden voor een aantal van deze accessoires zelf aan dit na plaatsing te bekijken. Is er voldoende ruimte over, nadat u de kast heeft gevuld, dan kan een uittrekbare riemhanger of dassenrek juist heel praktisch zijn.
   

Accessoires die meer mogelijk maken...

 
Kastinterieurs die van vloer tot plafond en van muur tot muur op maat worden gemaakt, bieden doorgaans een zee van ruimte. Zeker bij inbouwhoogte van woningen van ongeveer 10 jaar of ouder, is iedere leg- of hangvak ook goed bereikbaar. Maar hoe zit dit bij de standaard plafondhoogte van tegenwoordig? Of bij inbouwhoogtes van zelfs hoger dan 270cm? Ook voor die hoogtes bieden wij natuurlijk een geschikte oplossing; de garderobelift. Uw kleding hangt bijna tegen het plafond, maar met een eenvoudige beweging trekt u de gehele garderobestang uit het interieur en uw kleding komt keurig netjes en op ‘pakhoogte’ voor u te hangen.
Maar ook voor interieurs waarbij de ideale diepte van 60 cm een probleem, zijn natuurlijk oplossingen gevonden. We blijven erbij, dat een hangvak van 60cm diep het meest praktisch is, maar door middel van de uittrekbare broekenhanger, kunt u toch ook best een aantal broeken netjes achter elkaar hangen.
   

  
 
Webdesign Haarlem