Interieurs

Achter de mooiste schuifdeuren op maat… staat een kastinterieur op maat!
Bij het advies dat wij u graag geven over de verschillen in onze deursystemen, moeten wij ons beperken tot een heldere uitleg over de verschillen tussen de systemen. Kleuren zijn immers persoonlijk en of u het deursysteem juist wilt laten opvallen, of vooral één wilt laten zijn met de rest van de kamerinrichting, dat is geheel aan u zelf… Maar over een kastinterieur valt, wat betreft het inrichten ervan, veel meer te vertellen. Inderdaad, bij een interieur op maat moet u ook een keuze maken uit de vele leverbare kleuren. Maar hoe je nu precies een interieur indeelt, dát is iets waarover wij u maar al te graag vertellen. Wat is nu de beste plek voor hang, leg of lades? Welke accessoires zijn in uw geval nu juist wel praktisch en welke helemaal niet?
   

Uw oude kast niet praktisch? Dit is het moment...

 
Wij zien het inrichten van een interieur op maat altijd als een uitdaging. Dit is namelijk hét moment, waarbij u alle ongemakken van uw bestaande kast in één klap kunt oplossen. Het is raadzaam, om vooraf de bestaande kast nog eens goed te bekijken, zodat u goed in beeld heeft, waar u precies dingen anders wilt. Heeft u in de bestaande kast eigenlijk tekort ruimte om kleding op te hangen, of mist u lades? Dan gaan we daar dus in de nieuwe kast ruimte voor maken. Door onze jarenlange ervaring in het inrichten van de meest uiteenlopende kastinterieurs op maat, zijn we in staat om uw wensen praktisch, maar wél betaalbaar uit te voeren. Een kast vullen met veel accessoires kan iedereen. De sport is juist, om een interieur in te richten met zo min mogelijk ‘toeters en bellen’, zuiver gericht op het dagelijks gebruik. We streven er altijd naar, om uw kast zo functioneel en betaalbaar mogelijk in te richten. We verliezen hierbij ook zeker niet uit het oog, dat mooi niet altijd ook direct praktisch betekent...
   

Ook in interieurs volop keuze!

 
We leveren en monteren 3 verschillende kastinterieurs. Allemaal geheel op maat gemaakt, dus exact passend in de ruimte die u beschikbaar heeft. U heeft ten eerste de keuze uit de dikte van de planken en staanders; 18, 19 of 22mm. De laatstgenoemde wordt veelal gebruikt bij inloopkasten (waar dus geen deuren voor worden geplaatst) en kasten die worden gebruikt voor bijvoorbeeld ordners, boeken of andere zwaardere materialen. Gaat u de kast hoofdzakelijk gebruiken voor het opbergen van kleding, dan volstaat 18 of 19mm prima. In totaal bestaat het assortiment uit 60 verschillende kleuren en het is uiteraard ook mogelijk, om bijvoorbeeld de staanders een andere kleur te geven, dan de legplanken of lades.
 

Een interieur in een bijzondere opstelling

 
Doordat wij ieder interieur altijd volledig op maat maken, is het ook geen probleem om uw interieur in een bijzondere opstelling te leveren. Niet iedere ruimte is immers rechthoekig… Om alles zo strak als mogelijk passend te krijgen, maken we de laatste onderdelen ter plaatste op maat. Onder een schuine kap is namelijk niet iedere staander hetzelfde en dus meten we deze stuk voor stuk op. Zouden we dit vooraf al in onze zagerij doen, is de kans (te) groot, dat niet iedere staander even mooi past.
   
Een ander prachtig voorbeeld van een unieke kast, is een schuifwand geplaatst in een hoekopstelling… Mede doordat we in onze showroom twee grote exemplaren op een dergelijke manier hebben geplaatst, is deze opstelling veel gevraagd. Wat echter nog wel eens over het hoofd wordt gezien, is de noodzakelijke ruimte voor een hoekopstelling. Is deze ruimte maximaal 150cm breed en 150cm diep, dan is dit voor een hoekopstelling wat ons betreft onvoldoende geschikt. De deuren worden bijzonder smal en de meerprijs die bij een hoekopstelling in onze ogen logisch is, vertaalt zich in dit geval onvoldoende in extra ruimte. Is de ruimte groot genoeg, dan is een schuifwand in een hoekopstelling niet alleen bijzonder praktisch, maar ook nog eens oogstrelend mooi!
   
Schuifwanden en kastinterieurs in een hoekopstelling vragen om een andere aanpak, dan een rechthoekige opstelling. We adviseren u dan ook, om met globale afmetingen eerst eens vrijblijvend bij ons langs te komen. Aan de hand van de voorbeeldopstellingen in onze showroom, leggen wij graag de voor en nadelen van een hoekopstelling uit.

De meest belangrijke eigenschappen van onze kastinterieurs:
  • Maximale breedte per kastvak 100cm
  • Maximale inbouwhoogte 279cm
  • Maximale plankdiepte 80cm
  • Diktes 18, 19 en 22mm
  • Leverbaar in 60 kleuren
  • Standaard ABS afwerking op de planken en staanders
  • Geschikt voor onder de schuine kap
  • Leverbaar in hoekopstellingen
     
 
Webdesign Haarlem