Loft deuren

 
Het neusje van de zalm wordt je niet zomaar… Loftdeuren zijn dan ook niet ‘zomaar’ deuren! Binnen ons assortiment, zijn Loftdeuren de meest robuuste en daarmee zeker ook zwaarste deuren. Maar liefst 28 mm dik en voorzien van een mooie natuurlijke en matte uitstraling.
   
 

10 eigentijdse kleuren


In 2014 zijn de Loftdeuren geïntroduceerd in vijf verschillende kleuren. De veelal industriële uitstraling van de Loftdeuren sloeg direct aan en twee jaar later is het dus tijd voor een aanpassing in het assortiment; Er verdwijnen 2 kleuren, maar er worden er maar liefst 7 toegevoegd, waardoor de keuze dus nu uit 10 eigentijdse kleuren bestaat. Van spectaculair industrieel, tot bijzonder warm en huiselijk. Loftdeuren worden dan ook dikwijls in de woonkamer toegepast.
 
 
Naast de uitbreiding van het aantal kleuren deuren, zijn er ook 4 nieuwe deurgrepen geïntroduceerd. In totaal beslaat het assortiment handgrepen nu dus 6 bijzonder mooie en vooral ook praktische deurgrepen. En dat is ook wel nodig, want een deur van het formaat van Loftdeuren, vraagt om een degelijke greep.
 
 

Sofclose

 
Door het gewicht van de Loftdeur, adviseren we altijd gebruik te maken van Softclose. Deze luxe manier van sluiten is op andere systemen een optie, maar onmisbaar op Loftdeuren. Uniek hierbij is de softclose op de middelste deur; deze werkt dus twee kanten op.
 
 
Webdesign Haarlem