Stijldeuren

Sinds 2008 één van ons meest verkochte deursystemen; Stijldeuren! Geheel anders dan de uitstraling van omlijste deuren, minder zwaar dan de later geïntroduceerde Loftdeuren. Stijldeuren zijn op termijn misschien zelfs wel de deuren met de meeste mogelijkheden, want wie zegt dat we in de toekomst niet een motief ‘op verzoek’ kunnen infrezen…
 
Onze Stijldeuren zien er degelijk uit, voelen degelijk aan en zijn dan ook meer dan degelijk! De deuren zijn gemaakt van 22mm dik MDF en worden doormiddel van verschillende patronen van een eigentijds uiterlijk voorzien. De eerste deuren (in 2008) hadden allemaal een klassieke uitstraling. Dit type deur past tot op de dag van vandaag in heel veel woningen in onze omgeving. Nog steeds ontstaan er complete woonwijken in jaren 30 stijl en wat past er dan nog mooier?
 
   

Al in 2011 werd de collectie uitgebreid met moderne deuren. Eigenlijk gewoon dezelfde deur, maar dan met een moderne uitstraling. De maximale afmetingen werden uitgebreid en Stijldeuren zijn vanaf 2011 ook leverbaar voor inbouwhoogtes tot 280cm. 

Stijldeuren worden gefolied. Als de plaat de juiste afmeting heeft, de gekozen uitstraling is gemaakt en de grepen zijn uitgefreesd, wordt de afwerkfolie aangebracht. Deze folie is bijzonder slijtvast en geeft de deur een veel sterkere afwerking dan bijvoorbeeld gespoten deuren. De keuze is uiteraard wel wat beperkter, maar met ruim 20 verschillende kleuren, moet uw keuze er toch ook zijn!

   
In het najaar van 2016 is de nieuwste uitstraling van onze Stijldeuren toegevoegd aan de al ruime collectie; Barndeuren, vrij vertaald schuurdeuren. Het gevoel alsof je wakker wordt in een pracht van een boerderij is niet eerder zo makkelijk bereikbaar geweest! Ook Barndeuren zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, we vertellen er maat wat graag meer over…
 
   
 
 
 
Webdesign Haarlem