Afdeling geheel in het nieuw!

12 januari 2017
 

Afdeling groeit weer uit zijn jasje

 
2017 wordt een belangrijk jaar voor ons. Na de reeks van introducties die wij eind 2016 hebben gehad, hebben wij besloten onze afdeling geheel te gaan vernieuwen!
 
Dit besluit is uiteraard niet zomaar uit de lucht komen vallen. De afdeling zoals deze nu is, functioneert in principe nog prima. Alleen is er zoveel in ons assortiment veranderd, dat een groot deel van de showkasten van dit moment, zullen moeten worden vervangen. En dat is alleen maar mooi, want we laten ook heel graag zien wat we allemaal te bieden hebben!
 

Plannen zijn al eerder ontstaan

 
Eind 2015 zijn bij ons de ideeën echter al ontstaan, om de complete winkel opnieuw in te richten. Assortimenten als schuifwanden- en kastinterieurs op maat hebben ruimte nodig. Steeds meer ruimte, want er is zoveel over te vertellen en te laten zien. In de huidige indeling is uitbreiding van de ruimte niet meer mogelijk en dus hebben we besloten de complete afdeling te verplaatsen en tegelijk dus ook helemaal te vernieuwen. Een grote en ingrijpende verandering, die zeker de komende maanden ook wat overlast gaat verzorgen.
 
Omdat de afdeling waar nu onze schuifwandenshowroom is geplaatst, voor een andere afdeling zal gaan worden gebruikt, zullen wij op korte termijn de showroom al gaan afbreken en verwijderen. Pas daarna kunnen we met de rest van de winkel aan de slag, om uiteindelijk de schuifwandenshowroom op een andere plaats weer op te kunnen bouwen. De showroom wordt nóg uitgebreider en ruimer. We zullen een geheel nieuwe manier van inrichten in gebruik gaan nemen (later meer hierover) en we laten uiteraard zoveel mogelijk van ons assortiment zien. Het gaat prachtig worden… maar wel met een overbruggingsperiode, die zeker niet ideaal zal zijn…
 
Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Alle nieuwsitems

13 september 2019Loop vrijblijvend bij ons binnen...
25 juni 2019En de kleur is... ZWART!
21 juni 2019Onze openingstijden...
5 februari 2019Zwarte kaders zijn HOT
30 december 2017Uitbreiding kleuren Stijldeuren
10 mei 2017Nieuwe afdeling is klaar!
12 januari 2017Afdeling geheel in het nieuw!
4 november 2016Volop nieuws in Schuifwandenland!
22 september 2016Verhuizen? Kom langs voor een totaalplaatje!
14 september 2016Dit najaar volop nieuws!
Webdesign Haarlem