Verhuizen? Kom langs voor een totaalplaatje!

22 september 2016

 

Schuifwanden en meer...

 
Schuifwanden op maat is een onderdeel van BEKU Krommenie. Vanuit onze winkel in Krommenie leveren en monteren wij een bijzonder ruim assortiment Schuifwanden en bijbehorende kastinterieurs. Maar BEKU Krommenie is meer dan alleen Schuifwanden op maat…
 

De basis is gelegd in de jaren 80


De winkel is ooit ontstaan als doe het zelf winkel. We hebben het dan al over de jaren 80 en over de eerste vestigingen in Heerhugowaard en Alkmaar. In Krommenie gingen de deuren open in 1994 en zijn de eerste prille stappen in maatwerk van de twee andere vestigingen, in een versneld tempo doorgevoerd. Maatwerk is onze algemene benaming voor producten die op maat gemaakt worden en die heel veel meer aandacht nodig hebben, dan bijvoorbeeld ons nog steeds bestaande assortiment doe het zelf artikelen. Maatwerk is specialistisch en het is een assortiment dat ons erg goed ligt en waar we meer dan een goede naam in hebben opgebouwd.

 

 

Luxaflexdealerzaanstad

 
Een andere belangrijk onderdeel van BEKU Krommenie, is Luxaflexdealerzaanstad. De naam geeft heel duidelijk weer, wat het assortiment van Luxaflexdealerzaanstad inhoud. Wij durven rustig te zeggen, dat we uniek zijn in onze werkwijze. Het assortiment is uiteraard niet heel veel anders dan bij andere dealers, maar het feit dat wij altijd alles gratis inmeten en ook gratis vakkundig komen monteren, dát is wel degelijk anders! BEKU Krommenie beschikt dan ook over een volledig ingerichte bedrijfsauto, waarin alle collecties van Luxaflex® standaard in staan. Mogen wij komen meten, dan hebben altijd het product van uw wensen mee en laten we graag de collecties bij u thuis nog even zien. Klik hier voor meer info.
 
 
 
 

 

 

 

 

Royalty dealer Quick Step®

 
BEKU Krommenie is ook al sinds jaar en dag ‘Royalty-dealer’ van Quick Step®. En was dit tot voor kort alleen een top-assortiment laminaat, beschikken we inmiddels ook al geruime tijd over een perfecte kwaliteit PVC vloeren. Allemaal uiteraard groots tentoongesteld en desgewenst vakkundig gelegd. Klik hier voor meer info.
 
 

 

 

 

 

 

Maak gebruik van het voordeel

 
Gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen, dan heeft u aan ons dus de juiste partner. En kunnen we dingen combineren (vloer, kast en raamdecoratie) dan zit daar uiteraard altijd een prettig voordeel in.
 
We nodigen u graag uit op de Heiligeweg 75 in Krommenie

Alle nieuwsitems

13 september 2019Loop vrijblijvend bij ons binnen...
25 juni 2019En de kleur is... ZWART!
21 juni 2019Onze openingstijden...
5 februari 2019Zwarte kaders zijn HOT
30 december 2017Uitbreiding kleuren Stijldeuren
10 mei 2017Nieuwe afdeling is klaar!
12 januari 2017Afdeling geheel in het nieuw!
4 november 2016Volop nieuws in Schuifwandenland!
22 september 2016Verhuizen? Kom langs voor een totaalplaatje!
14 september 2016Dit najaar volop nieuws!
Webdesign Haarlem