Volop nieuws in Schuifwandenland!

4 november 2016

Najaar 2016; héél veel nieuws!

 
Ons assortiment Schuifwanden op Maat staat nooit stil. Het is alleen een wat complexer assortiment, waardoor wijzigingen elkaar niet in rap tempo opvolgen. Dit betekent echter niet, dat er tussen de veranderingen in stil gezeten wordt. Integendeel… De afgelopen twee jaar is er juist keihard achter de schermen gewerkt, om juist dit najaar weer een compleet en bijzonder actueel assortiment te kunnen presenteren!

 

Stijldeuren 2016/2017

 
Laten we beginnen met het meest opvallende nieuws; De uitbreiding in het assortiment Stijldeuren! Misschien niet het meest opvallend, omdat dit type schuifdeuren eigenlijk bij iedere wijziging wel in de spotlights staan. Wat wij met meest opvallend bedoelen, is de komst van de ‘Barndeuren’. Vrij vertaald; Schuurdeuren’ . Probeer dit maar een niet opvallend te vinden!
   
 

Loftdeuren zijn anders...

 
In 2014 zijn de Loftdeuren geïntroduceerd. Op dat moment leverbaar in 5 kleuren en een keuze uit 2 degelijke deurgrepen. Loftdeuren zijn anders… Je moet ze ‘gevoeld’ hebben, om dit te kunnen begrijpen. En omdat wij mensen ook graag anders (dan anderen) willen zijn, is de komst van de Loftdeuren erg succesvol geweest. Zo succesvol, dat er slechts twee jaar voor nodig is geweest, om dit assortiment flink uit te breiden! Het assortiment bestaat inmiddels uit 10 eigentijdse kleuren en er is een keuze uit 6 mooie, robuuste grepen.
   
 

Nieuw; Basic

 
In de omlijste deuren is een nieuw type deur toegevoegd; de Basic. Hiermee hebben we weer een echt ‘opstapmodel’ en daar was zeker behoefte aan. Voorheen was het stalen deursysteem de meest voordelige, vanaf nu is dat het model Basic. Belangrijk detail; Basic is net als alle andere omlijste deuren een aluminium deursysteem!
 

Nieuwe kleuren

 
Er zijn een aantal kleuren deurvullingen (van omlijste deuren) vervallen en er zijn spectaculair mooie kleuren bijgekomen. Hetzelfde geldt voor de kastinterieurs. Kleuren die minder werden verkocht, zijn vervangen voor nieuwe kleuren, uiteraard helemaal van dit moment.
 

Twist

 
Tot slot onze Twistkasten. Voor ons een heel bijzonder assortiment, zeker wanneer je bedenkt dat we al ruim twee jaar lang de mooiste draaideurkasten op maat maken, leveren en plaatsen, maar er tot op de dag van vandaag niets van hebben staan in onze showroom… Van oorsprong komen wij echt uit de schuifdeuren, daar lopen we niet voor weg. Maar de Twistenkasten zijn zo mooi, zo functioneel en daarbij prijstechnisch zo aantrekkelijk, dat we hier toch een speciaal gevoel voor hebben ontwikkeld. Nu nog niet te zien in onze showroom, maar met zekerheid één van de blikvangers in onze 100% nieuwe showroom in het voorjaar van 2017!
   
 
 

Alle nieuwsitems

13 september 2019Loop vrijblijvend bij ons binnen...
25 juni 2019En de kleur is... ZWART!
21 juni 2019Onze openingstijden...
5 februari 2019Zwarte kaders zijn HOT
30 december 2017Uitbreiding kleuren Stijldeuren
10 mei 2017Nieuwe afdeling is klaar!
12 januari 2017Afdeling geheel in het nieuw!
4 november 2016Volop nieuws in Schuifwandenland!
22 september 2016Verhuizen? Kom langs voor een totaalplaatje!
14 september 2016Dit najaar volop nieuws!
Webdesign Haarlem