Nieuwe afdeling is klaar!

10 mei 2017
 

Voorjaar van 2017

 
Zoals eerder aangegeven, hebben we in het voorjaar van 2017 onze complete winkel van een ware metamorfose voorzien. Er is werkelijk niets wat is gebleven zoals het was en dat geldt zeker ook voor onze afdeling Schuifwanden- en Kastinterieurs op maat!
 
Tijdens de laatste grote verbouwing (2006-2007) is de afdeling voor in de winkel terechtgekomen. Een grote afdeling met veel verschillende opstellingen en we kunnen rustig spreken van een succesvolle afdeling. We hebben altijd veel waardering van klanten ontvangen, omdat het simpelweg prettig is om veel verschillende voorbeelden te hebben. Onze missie was hiermee wel direct duidelijk; de nieuwe afdeling moest minimaal net zo duidelijk worden!
 

Barndeuren en de allernieuwste Loftdeuren

 
De showroom is inmiddels klaar en wij durven te stellen, dat we zijn geslaagd… De nieuwe showroom is op een geheel andere plaats in de winkel herrezen en sluit nu nog mooier aan bij de rest van onze woninginrichting. De showroom is nog groter en uiteraard tonen we het allernieuwste op het gebied van Schuifwanden- en Kastinterieurs op maat. Zo staan de allernieuwste Loftdeuren centraal in de showroom en ontbreken uiteraard de veel besproken Barndeuren niet. Nieuw in onze showroom, maar inmiddels al niet meer weg te denken uit ons assortiment zijn ook de Twistkasten. Draaideurkasten die, net als de Schuifwanden, volledig op maat worden gemaakt. En ook deze laten wij vanaf heden maar wat graag aan u zien…
 
We draaien er niet omheen; kom vooral eens langs om al het moois te bekijken! De koffie staat altijd klaar!
 

Alle nieuwsitems

13 september 2019Loop vrijblijvend bij ons binnen...
25 juni 2019En de kleur is... ZWART!
21 juni 2019Onze openingstijden...
5 februari 2019Zwarte kaders zijn HOT
30 december 2017Uitbreiding kleuren Stijldeuren
10 mei 2017Nieuwe afdeling is klaar!
12 januari 2017Afdeling geheel in het nieuw!
4 november 2016Volop nieuws in Schuifwandenland!
22 september 2016Verhuizen? Kom langs voor een totaalplaatje!
14 september 2016Dit najaar volop nieuws!
Webdesign Haarlem